Betonplaten

Betonplaten

Compacte betonplaten worden met name in de agrarische sector toegepast. Met noemt deze soort erfverharding ook wel een agriplaat. Agriplaten zijn een uitstekend en zeer betaalbaar alternatief voor straatstenen of andere verhardingsmaterialen. De betonplaten van KoMat zijn geschikt voor zwaardere belastingen.

Compacte betonplaten zijn eenvoudig te leggen

De compacte betonplaat heeft een afmeting van 120 x 80 cm en is bijvoorbeeld ideaal om een kavelpad of toegangsweg te leggen. Met een hijsvoorziening plaatst u de agriplaten kinderlijk eenvoudig. De ongewapende Agricult-platen zijn immers voorzien van facetranden en uitsparingen voor leghaken.

Agriplaten als permanente of tijdelijke erfverharding

Compacte agriplaten zijn geschikt voor een blijvende of tijdelijke verharding van uw erf of bedrijfsterrein. De platen behouden een waarde, doordat ze verplaatsbaar en herbruikbaar zijn.

Levering van erfverharding

KoMat levert compacte beton-/ agriplaten in overleg op de door u gewenste locatie. Er geldt een minimale afnamehoeveelheid voor de levering.

Voorraad en prijzen betonplaten

Bel ons (0470 745532) of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend advies en een scherpe prijs. Wij helpen u graag! Onze actuele voorraad betonplaten is online te bekijken.