Betonklinkers

Betonklinkers

Betonklinkers of straatklinkers in diverse soorten treft u in het complete assortiment bestratingsmaterialen van KoMat! Onze betonklinkers zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten, kleuren en diktes. Afhankelijk van uw wensen en budget biedt KoMat de juiste partij klinkers voor uw erfverharding of tuinaanleg.

Betonklinkers A-keus

Kiest u voor de kwaliteitsklasse A, dan ben u zeker van een uitstekende straatklinker tegen een zeer gunstige prijs. Uw tuin, oprit of bedrijfsterrein verdient toch zeker een nette betonnen klinker? Deze betonklinkers zijn standaard leverbaar in de kleuren: zwart, grijs en heide. Informeer ook naar de overige partijen en speciale aanbiedingen.

Extra voordelige B-keus

Heeft u liever een klinker uit kwaliteitsklasse B? Geen probleem, ook die levert KoMat. De optische verschillen tussen een B-keus straatklinker en een A-keus klinker zijn vaak minimaal. Toch is de prijs nog aantrekkelijker.

Bestrating bestellen

Bij KoMat koopt u voordelige betonklinkers tegen minimale besteleenheden. Deze eenheden verschillen per soort of partij betonklinkers. Partijen worden in overleg netjes op de door u gewenste locatie afgeleverd.

Prijsopgave voor bestratingsmaterialen

Koop uw bestrating efficiënt en voordelig! Maak uw wensen kenbaar, bel 0470 745532 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Betonklinkers in stock

Onze stock in betonklinkers, betonbanden en betonplaten zijn online te bekijken.