Metalen dakplaten

Metalen dakplaten

In het assortiment van Komat BV treft u diverse soorten metalen wand- en dakplaten. Er is keuze uit verschillende profielen, afmetingen en kleuren. De meeste soorten zijn niet geïsoleerd maar met enige regelmaat zijn er ook geïsoleerde dakplaten leverbaar.

Toepassingen van stalen dakplaten

Gevel- en dakplaten van metaal worden voor veel verschillende doeleinden toegepast. Dit kan heel kleinschalig zijn, bijvoorbeeld bij het bouwen van een schuur(tje), berging, tuinhuisje carport of afdak. Ook zien we de metaalplaten terug bij bedrijfshallen, loodsen, agrarische stallen of industriële overkappingen.

Coating dakplaten

De dunne (en lichte) geprofileerde staalplaten zijn voorzien van een coating. Dit zorgt voor een langere levensduur en vraagt ook nog eens weinig onderhoud.

Schroeven en hoekprofielen

Komat BV heeft ook bevestigingsmaterialen voor dak- en wandplaten op voorraad. Met de juiste schroeven creëert u een veilige en duurzame constructie. Daarnaast zijn accessoires zoals nokken, hoeken en windveren direct leverbaar.

Prijzen van metalen dakplaten

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige dakbedekking dan is een dakplaat van metaal zeker geen dure oplossing. Niet alleen het materiaal is gunstig geprijsd ook het monteren is vrij eenvoudig en kost dus weinig tijd.

Komat BV kan metalen dakplaten tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. Dit komt doordat wij regelmatig grote partijen dakplaten inkopen. Het behaalde prijsvoordeel ziet u terug in onze verkoopprijzen. Bent u benieuwd naar de prijs van een bepaald type wand- of dakplaat? Bekijk onze actuele voorraad.

Andere soorten dakbedekking

Bent u op zoek naar een ander type dakbedekking? Er zijn verschillende profielplaten van metaal en kunststof leverbaar. Zo zijn de metalen golfplaten ook een zeer betaalbare optie voor veel kleine en grotere projecten. Bekijk ons complete assortiment online.