Dakpanplaten

Prijzen + Stock in Retie
Prijzen + Stock in Willebroek
Prijzen + Stock in Wuustwezel

Dakpanplaten

KoMat levert metalen dakpanplaten in de kleur zwart/ antraciet. De dakpanprofielplaten met HPS-coating hebben een breedte van 120 cm en worden (in het dal van de dakpan) bevestigd met schroeven. De platen zijn leverbaar in de lengtemaat 350 cm. Wij leveren ook bijpassende windveren en nokstukken.

Voordelen van metalen dakpanplaten

Optisch lijkt een dakpanplaat op traditionele dakpannen. De voordelen van dakpanprofielplaten zijn niet direct zichtbaar maar wel merkbaar! Zo is het gewicht 70 tot 90% lager en zijn de dakplaten gemakkelijk hanteerbaar. De montage kunt u snel en zelf uitvoeren. Van de nok tot de rand zijn de dakplaten in één stuk te leggen. Niet alleen op nieuwe daken maar ook over daken met een bestaande dakbedekking.

Voorraad en prijzen van dakpanplaten

KoMat heeft zeer regelmatig partijen dakplaten op voorraad en kan ook op maat leveren. Bespreek uw wensen en wij geven u een scherpe prijs! Bel met 03 54 70 145 of vul het contactformulier in! Onze actuele voorraden dakpanplaten, golfplaten, damwandplaten en dakplaten zijn online te bekijken door op de onderstaande buttons te klikken.

Prijzen + Stock in Retie
Prijzen + Stock in Willebroek
Prijzen + Stock in Wuustwezel