Dakpanplaten

Dakpanplaten

KoMat levert metalen dakpanplaten in de kleur zwart/ antraciet. De dakpanprofielplaten met HPS-coating hebben een breedte van 110 cm en worden (in het dal van de dakpan) bevestigd met schroeven. De platen zijn leverbaar in verschillende lengtematen. Wij leveren ook bijpassende windveren en nokstukken.

Voordelen van metalen dakpanplaten

Optisch lijkt een dakpanplaat op traditionele dakpannen. De voordelen van dakpanprofielplaten zijn niet direct zichtbaar maar wel merkbaar! Zo is het gewicht 70 tot 90% lager en zijn de dakplaten gemakkelijk hanteerbaar. De montage kunt u snel en zelf uitvoeren. Van de nok tot de rand zijn de dakplaten in één stuk te leggen. Niet alleen op nieuwe daken maar ook over daken met een bestaande dakbedekking.

Voorraad en prijzen van dakpanplaten

KoMat heeft zeer regelmatig partijen dakplaten op voorraad en kan ook op maat leveren. Bespreek uw wensen en wij geven u een scherpe prijs! Bel met 0470 745532 of vul het contactformulier in! Onze actuele voorraden dakpanplaten, golfplaten, damwandplaten en dakplaten zijn online te bekijken door op de onderstaande button te klikken.