Betonbanden

Prijzen + Stock in Malle
Prijzen + Stock in Retie
Prijzen + Stock in Willebroek

Betonbanden

Betonbanden (of opsluitbanden) houden uw bestrating keurig op zijn plaats. Terrassen, opritten, parkeerplaatsen en wandelpaden worden door de betonbanden netjes ingesloten. Zo kan de (sier)bestrating immers niet uit elkaar worden gelopen/ gereden en wegzakken.

Soorten beton-/ opsluitbanden

Bij KoMat koopt u niet alleen de reguliere betonbandjes maar ook de zwaardere soorten. Veel voorkomende maten zijn bijvoorbeeld: afm.18x20x25cm en afm.13x15x25cm. Uiteraard zijn er ook vele andere maten beton-/trottoirbanden leverbaar. Welke betonband voor u de juiste keuze is, dat is afhankelijk van de toepassing. Desgewenst kunnen wij u adviseren bij het kopen van de meest geschikte banden.

Beton-/ trottoirbanden voor particulier en bedrijf

Wij leveren betonbanden voor particuliere en bedrijfsmatige projecten. Ongeacht het soort betonband gelden er minimale afnamehoeveelheden. Uw bestelling opsluitbanden en eventueel andere bestratingsmaterialen, leveren wij in overleg op de door u gewenste locatie.

Voorraad en prijzen bestratingsmaterialen

KoMat levert bestratingsmaterialen tegen zeer scherpe prijzen. Onze actuele voorraden betonbanden, betonklinkers en betonplaten zijn online te bekijken door op de onderstaande buttons te klikken. Heeft u vragen? Bel dan gerust met 03 54 70 145 of vul het contactformulier in!

Prijzen + Stock in Malle
Prijzen + Stock in Retie
Prijzen + Stock in Willebroek